COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

Inovativna, učinkovita, drugačija i s poštovanjem prema prirodi

Cosmétique Végétale® koncept poznaje sve važne mehanizme i učinke biljaka. Dešifrira specifičnu "inteligenciju" svake biljke kako bi taj učinak mogao prenijeti na ljudsku kožu. Koža je sposobna učinkovito apsorbirati aktivne biljne sastojke upravo zato što imaju slična svojstva.

IMAMO LABORATORIJ NA OTVORENOM STAR 3.7 MILIJARDI GODINA

Naši stručnjaci putuju po cijelom svijetu u potrazi za izvanrednim biljkama koje potom proučavaju u laboratoriju i istražuju njenu učinkovitost.
U La Gacillyju imamo botanički vrt sa jedinstvenom zbirkom od čak 1100 biljnih vrsta i našim velikim ciljem da otkrijemo jedinstveni učinak baš svake od njih.

ISTRAŽIVAČKI CENTAR

U našem istraživačkom centru koji se nalazi u Issy-les-Moulineauxu, 150 stručnjaka svakodnevno proučava biljke, analizira njihov sastav, razvija inovativne procese ekstrakcije i posebne kozmetičke formule. Moć biljnog svijeta je beskonačna, a naši stručnjaci dolaze iz svih polja znanosti (botaničari, fitolozi, inženjeri, kemičari...)

ASIMILACIJA

Asimilacija je sposobnost kože da apsorbira aktivni sastojak iz proizvoda kako bi iskoristila njezin učinak. Koža je organ koji prepoznaje aktivne biljne sastojke, zbog čega se prirodna molekula asimilira lakše od sintetičke. Umjetnost asimilacije prakticiramo od prvog dana tako što u proizvodima imamo samo prirodne aktivne sastojke koje koža savršeno apsorbira.

POPIS SASTOJAKA

Popis sastojaka kreiran je kako bi sve naše formule bile jasne i transparentne. Transparentnost je jedan od glavnih ciljeva brenda. Popis navodi sve sastojke koji se koriste u sastavu proizvoda i daje točne informacije o njihovoj upotrebi.