ROCHER GRUPACIJA

ROCHER GRUPACIJA

U našem DNK je održivost i zaštita planeta. Naš cilj nije biti najbolja tvrtka na svijetu, nego najbolja tvrtka za svijet. Rocher grupacija prva je internacionalna grupacija koja se pozicionirala kao ""tvrtka vođena misijom"", kojoj je cilj opće dobro i dobro našeg planeta.

Misija tvrtke važna nam je kao i sama tvrtka. ""Povezivanje čovjeka i prirode"" središte je svakog našeg djelovanja i svake odluke, što nam pomaže u izgradnji boljeg svijeta. Vođeni takvom pozitivnom energijom, aktivno radimo na tome da ostavimo iza sebe samo dobro za ljude i okoliš.

AKO POŠTUJETE NAŠU MISIJU - STVARAJTE, DJELUJTE, POSVETITE SE & DIJELITE

Vrijednosti koje karakterziraju našu povijest zadužile su nas da djelujemo na planet s poštovanjem. Odgovornost prema čovjeku i okolišu sastavni je dio Rocher grupacije od njenog nastanka. To nije nešto na što gledamo kao teret i nužno zlo, nego kao dodatan razlog da budemo još bolji i nastavimo tim tempom.

ODGOVORNOST U SVIM GRANAMA POSLOVANJA

S preko 250 opskrbnih lanaca diljem svijeta koji poštuju lokalni ekosustav, predano podržavamo naše poslovne partnere u unapređenju zajedništva, inkluzije i korisnosti, kako za planet, tako i za ljude.

ODGOVORNIJA PROIZVODNJA

Negativni učinci klimatskih promjena su u porastu. Dugi niz godina radimo na poboljšanju naših poslovnih modela kako bismo zaista poboljšali naš utjecaj na okoliš. Najveće mjere poduzeli smo u optimizaciji resursa koje koristimo, kao što su voda, papir i električna energija.

BOLJI ZAJEDNO

Osjećaj pripadnosti i zadovoljstva veći je u okruženju u kojem voliš ono što radiš. Zato se jako trudimo graditi zdravije, inovativnije i ugodnije radno okruženje. Ne zaustavljamo se ni pred čim kako bismo jamčili jednake mogućnosti svim zaposlenicima i promovirali profesionalni razvoj.