NAŠA PRIČA

NAŠA PRIČA

YVES ROCHER - STRASTVENI, PREDANI VIZIONAR           

Gospodin Yves Rocher rođen je 1930. godine u mjestu La Gacilly koje je blizu legendarne šume Brocéliande. Blizina ovakve nesvakidašnje okoline utječe na čovjeka i njegovo formiranje. Vjerujemo da mu je baš zbog toga bilo vrlo intuitivno razmišljati u smjeru proizvoda koji su bazirani na potpuno prirodnim sastojcima.
U dobi od 14 godina dolazi u posjed lokalnog tradicionalnog recepta na bazi zlatice (ledinjaka). Odlučuje se samostalno proizvesti ovu mast na tavanu svoje kuće. Mast je bila vrlo učinkovita zbog čega je došao na ideju da ju prodaje.
Prodaja je krenula vrlo uspješno i od tog trenutka počinje jedna divna avantura...

GODINE PROLAZE, VIZIJA OSTAJE            

Danas tvrtkom upravlja njegov unuk, Bris Rocher. Zajedno sa Rocher Grupacijom, čiji smo dio, naš uspjeh temeljimo na kvaliteti usluge i proizvoda. Svijet se promijenio, tvrtka se razvila, ali naša vizija od početka je ostala ista.   

OBITELJSKA TVRTKA S INTERNACIONALNIM KARAKTEROM   

La Gacilly nije samo mjesto rođenja gospodina Yves Rochera i brenda kojeg je stvorio. Mjesto je to na kojem se nalaze naša polja koja obrađujemo s puno strasti, laboratorij za istraživanje bilja te pogoni za proizvodnju vaših omiljenih proizvoda. Tu su čak i naše pčele koje oprašuju dragocjeno bilje, a tu je i predivan botanički vrt te cijeli niz životinja o kojima brinemo. Naše metode rada i uvjerenja su takva da svaki proces mora biti naša odgovornost i da nemamo posrednika niti u jednom koraku proizvodnje! To je najveći luksuz koji možemo pružiti našim vjernim kupcima s iznimnim omjerom cijene i kvalitete.